ΔΙΕΘΝΕΣ
17/09/2019 17:16 EEST | Updated 17/09/2019 17:19 EEST

ΗΠΑ: Σκότωσε την γυναίκα και τα 4 ανήλικα παιδιά του και έκρυψε τα πτώματα στο αυτοκίνητό του

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της μητέρας με τα παιδιά της.

Όταν η αστυνομία στις ΗΠΑ ειδοποιήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα την Κυριακή δεν θα μπορούσε να φανταστεί με τι θα ερχόταν αντιμέτωπη. Ο 38χρονος άνδρας που τράκαρε το αυτοκίνητό του ομολόγησε στην δολοφονία της γυναίκας του και των 4 παιδιών του.

Ο Μάικλ Γουέιν Τζόουνς, δήλωσε στους αστυνομικούς πως το πτώμα της γυναίκας του βρίσκεται στο πορτμπαγκάζ του αυτοκίνητου και προθυμοποιήθηκε να τους οδηγήσει στο σημείο που ήταν θαμμένα τα 4 παιδιά του.

Η σύζυγός του, Κάσεϊ Τζόουνς δηλώθηκε αγνοουμένη  το Σάββατο καθώς η οικογένεια της δεν είχε καμία επαφή μαζί της ή με τα παιδιά της, για 6 ολόκληρες εβδομάδες.

Η μητέρα της Τζόουνς, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας, δήλωσε στους αστυνομικούς πως φοβόταν ότι ο σύζυγος της κόρης της, Μάικλ, πιθανότατα οφείλεται για την εξαφάνισή τους.

Οι Κάμερον, 10 ετών, Πρέστον, 5 ετών, Μερκάλι, 2 ετών και Αιγιάνα ενός έτους ήταν τα τέσσερα παιδιά που βρέθηκαν νεκρά. Η Κάμερον και ο Πρέστον δεν ήταν βιολογικά παιδιά του Μάικλ.

Mετά την έναρξη της έρευνας, οι αρχές οδηγήθηκαν στην τελευταία γνωστή διεύθυνση της οικογένειας στο Σάμερφιλντ, που βρίσκεται αρκετά κοντά στο σημείο που έγινε το τροχαίο.

Το σπίτι φαινόταν εγκαταλειμμένο εδώ και εβδομάδες και επικρατούσε «μια άσχημη οσμή αποσύνθεσης», σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας. Θεωρήθηκε η σκηνή του εγκλήματος.

Βάσει των στοιχείων και της ανάκρισης του Μάικλ Τζόουνς, οι αρχές πιστεύουν πως σκότωσε τα θύματα στο σπίτι τους και στη συνέχεια τα έκρυψε στο αυτοκίνητό του για εβδομάδες, πριν μεταφέρει τα άψυχα σώματά τους στην Τζόρτζια.

«Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι η φυλακή δεν είναι αρκετή τιμωρία για το έγκλημα που διέπραξε. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζήσει», δήλωσε ο σερίφης Γουντς σε συνέντευξη τύπου.

Οι αυτοψίες και για τα 5 θύματα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη. Δεν είναι γνωστό το κίνητρο του Τζόουνς για την δολοφονία.

Ο Τζόουνς κατηγορείται για δολοφονία δεύτερου βαθμού όσον αφορά τον φόνο της γυναίκας του ενώ εκκρεμούν οι κατηγορίες για τον θάνατο των παιδιών.

πηγή: nytimes

 

Sponsored Post