ΔΙΕΘΝΕΣ
27/12/2017 18:10 EET

ΗΠΑ: Γυναίκα έλαβε λογαριασμό ρεύματος 284 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Steve Marcus / Reuters

Όλοι κατά καιρούς έχουμε λάβει «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ, σίγουρα όμως αυτοί δεν έφταναν τα 284 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία κλήθηκε να πληρώσει μια γυναίκα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ για το ρεύμα που δαπάνησε. Η ίδια φυσικά συνειδητοποίησε πως πρόκειται για λάθος αφού αρχικά διάβασε το λογαριασμό έκπληκτη.

Το ειδοποιητήριο μάλιστα ανέφερε πως έπρεπε να εξοφλήσει όλο το ποσό μέχρι το Νοέμβριο του 2018. Μιλώντας σε ξένα μέσα, η ίδια σχολίασε πως αρχικά αναρωτήθηκε μήπως κάτι είχε πάει στραβά, επειδή στο σπίτι της ήταν συνεχώς αναμμένα  τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Ευτυχώς το μυστήριο λύθηκε γρήγορα αφού ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας διευκρίνισε πως το πραγματικό ποσό ήταν 284,46 δολάρια, αφού επικοινώνησε με την πελάτη.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας νωρίτερα είχε τονίσει πως δεν γνώριζε πώς συνέβη το σφάλμα. «Δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ λογαριασμό δισεκατομμυρίων δολαρίων» είπε.

Παρόλα αυτά, είχε δηλώσει πως η γυναίκα έπρεπε να πληρώσει τα χρήματα, ενώ η καταβολή της πρώτης πληρωμής ύψους 28.176 δολαρίων ήταν προγραμματισμένη για το Δεκέμβριο.

 

Sponsored Box