Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν χρήματα για να μπορέσει άμεσα η Kyllie Jenner να γίνει η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος

Πριν μερικές ημέρες τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η Kylie Jenner (της γνωστής οικογενείας των Kardashians) επρόκειτο σύντομα να γίνει η πιο νέα σε ηλικία δισεκατομμυριούχος. Ήδη το Forbes ανέφερε πως αυτή την περίοδο αξίζει 900 εκατ. δολάρια, κυρίως χάριν της εταιρείας καλλυντικών που έχει λανσάρει.

Επίσης βέβαια, τονιζόταν πως είναι μια «αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» (και φυσικά δεν έλειψαν τα χλευαστικά σχόλια).

Μέχρι εδώ όλα καλά...

Οι άνθρωποι όμως, που είμαστε είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο, είμαστε επίσης ικανοί να επιδείξουμε και παντελώς -συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό αλλά δεν βρίσκουμε κάποια άλλη πιο ακριβής λέξη- βλακώδεις συμπεριφορές.

Έτσι στο Go Fund My Campaign ξεκίνησε μια εκστρατεία προκειμένου όσοι...πιστοί να βοηθήσουν την Kylie Jenner να συγκεντρώσει άλλα 100εκατ δολάρια προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό του 1δισεκ δολαρίων και να γίνει όσο το δυνατόν ταχύτερα η πιο νέα σε ηλικία δισεκατομμυριούχα.

Σύμφωνα με το VT, η εκστρατεία ξεκίνησε από έναν άνδρα με το όνομα Josh Ostrovsky, o οποίος είναι επίσης γνωστός με το ψευδώνυμο «The Fat Jew».

Η σχετική ανακοίνωση για την καμπάνια αναφέρει:

«Η Kylie Jenner ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes σήμερα επειδή η “καθαρή της αξία” είναι 900εκατ δολάρια, κάτι που είναι σπαρακτικό. Δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο όπου η Kylie Jenner δεν έχει 1δισεκ δολάρια. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ 100 ΕΚΑΤ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 1ΔΙΣΕΚ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕΤ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ».

Το ύφος γραφής της ανακοίνωσης φυσικά προδίδει και τη διάθεση του Ostrovsky ο οποίος αστειεύεται. Εξάλλου ο ίδιος είναι ένα από τα διάσημα troll του διαδικτύου.

Το πρόβλημα όμως είναι πως κάποιοι όχι μόνο δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για πλάκα αλλά προφανώς βρίσκουν πολύ φυσιολογικό να σπεύσουν να δωρίσουν χρήματα σε μια πολυεκατομμυριούχο για να μπορέσει να γίνει η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος. Εξάλλου ζούμε σε έναν πλανήτη που δεν υπάρχει πείνα, άστεγοι, ορφανά, πόλεμοι, ξεριζωμένοι άνθρωποι, αρρώστιες κλπ κλπ. Οπότε ναι αυτός είναι ένα πολύ ευγενής σκοπός...

Τις δύο πρώτες ημέρες ήδη 90 άτομα είχαν προσφέρει χρήματα συγκεντρώνοντας 2.046 δολάρια. Και η καμπάνια συνεχίζεται.

Φυσικά οι χρήστες του Τwitter δεν άντεξαν να μην μην σχολιάσουν...