ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/02/2018 20:29 EET | Updated 21/02/2018 22:52 EET

Η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε συμπλοκές ανάμεσα σε χούλιγκαν στην Καλλιθέα

eurokinissi

Συμπλοκές ανάμεσα σε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού απότρεψε την τελευταία στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 20.00 στη συμβολή της Θησέως με την οδό Σαπφούς στην Καλλιθέα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν προσυγγεντρωθεί στην οδό Πανόρμου με σκοπό να μεταβούν στην Καλλιθέα για την αναμέτρηση του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και τους «πράσινους», φτάνοντας στη συμβολή των οδών Θησέως και Σαπφούς όπου βρίσκεται σύνδεσμος του Ολυμπιακού, επιχείρησαν να προσεγγίσουν οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την πορεία των οπαδών του Παναθηναικού ειδοποίησαν έγκαιρα το επιχειρησιακό κέντρο της ΓΑΔΑ που πρόλαβε να τοποθετήσει ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες οπαδών διμοιρίες των ΜΑΤ. Έτσι, απετράπησαν οι συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς. Δεν απετράπησαν όμως και τα επεισόδια ανάμεσα σε χούλιγκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Επεισόδια και μεταξύ οπαδών Εθνικού-ΠΑΟ

Επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες οπαδών σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα κυπέλλου βόλεϋ ανάμεσα στις ομάδες του Εθνικού και Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 19.30 στη συμβολή των οδών Θησέως και Καλυψούς, στην Καλλιθέα, συγκρούστηκαν αντίπαλες ομάδες οπαδών αποτελούμενες συνολικά από περίπου 200 άτομα.

Στο σημείο έχουν μεταβεί δυνάμεις της αστυνομίας και αυτήν την ώρα γίνονται έρευνες και προσαγωγές.