ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/11/2019 16:38 EET | Updated 01/11/2019 16:44 EET

Επί ποδός στην Πειραιώς για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ

Μητσοτάκης: «Να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος»

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, έχουν εντατικοποιηθεί.  Σήμερα (Παρασκευή 1/11), παρουσία του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου, με τον κ. Μητσοτάκη να τονίζει ότι «το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος».   

Δύο θα είναι οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου, όπως τις προσδιόρισε η επιτροπή. H πρώτη θα έχει τίτλο «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στο λαϊκισμό» και η δεύτερη «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ονόματα προτεινόμενων ομιλητών. Πρόθεση της επιτροπής είναι να προσκληθούν άνθρωποι με σημαντικό έργο από το χώρο της πολιτικής και την κοινωνία ευρύτερα προκειμένου να εμπλουτιστεί ο συνεδριακός διάλογος. Παράλληλα με τις ομιλίες, θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπες βιωματικές δράσεις.

Πρόεδρος του συνεδρίου έχει οριστεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και στόχος είναι να αναδειχθεί η νέα πολιτική πραγματικότητα, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Sponsored Post