ΔΙΕΘΝΕΣ
20/05/2019 11:06 EEST | Updated 20/05/2019 11:16 EEST

Πισώπλατη επίθεση στον Σβαρτζενέγκερ με εναέρια κλωτσιά

Το βίντεο και η αντίδραση του «Εξολοθρευτή».

Gallo Images via Getty Images

Αυτές τις μέρες ο γνωστός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της  Πολιτείας της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέκερ βρέθηκε στη Νότιο Αφρική για να τιμήσει τις αθλητικές διοργανώσεις Arnold Sports. 

To Σάββατο βρισκόταν σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο Γιοχάνεσμπουργκ. Συνομίλησε με αθλητές και θαυμαστές του, έβγαλε selfies, υπέγραψε αυτόγραφα. 

Ξαφνικά όμως- όπως φαίνεται και στο βίντεο που και ο ίδιος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter- ενώ ποζάρει για φωτογραφίες, ένας άνδρας του επιτίθεται από πίσω με μια...ιπτάμενη κλωτσιά. Τον χτυπά στην πλάτη με δύναμη αλλά ο 71χρονος πλέον «Εξολοθρευτής» εμφανίζεται απλά να παραπατά και να πέφτει επάνω στους συνομιλητές του.

Στο μεταξύ ο άνδρας που του επιτέθηκε πέφτει στο έδαφος και αμέσως πέφτουν επάνω άνδρες της ασφάλειας. 

Στις αναρτήσεις του ο Σβαρτζενέγκερ γράφει: «Και εάν θέλετε να κάνετε share το βίντεο (που το καταλαβαίνω) πάρτε εδώ ένα θολό που δεν ακούγονται, ό,τι και εάν είναι αυτά που φωνάζει. Έτσι δεν θα γίνει διάσημος» ενώ σε μια ακόμη ανάρτηση που ακολούθησε αναφέρει: «Πολλοί με έχετε ρωτήσει, αλλά όχι δεν ζήτησα να του ασκηθούν διώξεις. Ελπίζω αυτό που έγινε να ήταν μια αφύπνιση και να μπει στο σωστό δρόμο. Αλλά συνεχίζω τη ζωή μου και εστιάζω την προσοχή μου στους χιλιάδες υπέροχους αθλητές που γνώρισα στο @ArnoldSports. 

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε περί τα 90 αθλήματα. Φυσικά δεν λείπουν οι πολεμικές τέχνες ενώ υπάρχου και διαγωνισμοί bodybuilding.