ΔΙΕΘΝΕΣ
11/06/2019 14:08 EEST | Updated 11/06/2019 14:49 EEST

Μήνυσε την Emirates επειδή δεν της έδωσε νερό και της κατέστρεψε τη ζωή

Η ίδια είπε στο δικαστήριο ότι μετά το περιστατικό κατέρρευσε ο ευτυχισμένος γάμος της και αποσύρθηκε από τους φίλους της.

NurPhoto via Getty Images

Αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρείας Emirates  κατέθεσε μια γυναίκα από την Αυστραλία, υποστηρίζοντας ότι κατέρρευσε έπειτα από την άρνηση του πληρώματος να της δώσει αρκετό νερό στη διάρκεια μιας πτήσης μεγάλης απόστασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η 54χρονη Λίνα Ντι Φάλκο κατέθεσε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βικτόρια ότι υποφέρει από διαρκή πόνο στους αστραγάλους έπειτα από τον τραυματισμό της στη διάρκεια της πτήσης από την Μελβούρνη στο Ντουμπάι το 2015, που ακολούθησε την άρνηση του προσωπικού να της προσφέρει επιπλέον νερό.

Η Ντι Φάλκο είπε ότι ζήτησε επανειλημμένως νερό μετά την επιβίβασή της στην πτήση εκείνη, αλλά της έδωσαν μόνο ένα ποτήρι με το γεύμα της, περίπου μια ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου.

Κατέθεσε ακόμη ότι σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους γιατί «ζαλιζόταν πολύ» και ένιωθε ναυτία, αλλά κατέρρευσε και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Οταν επέστρεψε στην Αυστραλία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα και ότι χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η πελάτισσά του ήταν λάτρης της περιπέτειας, ταξίδευε πολύ και αγαπούσε τον χορό και το σκι πριν από το ατύχημα.

Τώρα όμως πονάει διαρκώς και δυσκολεύεται να περπατήσει ενώ πλέον δεν μπορεί να γυμναστεί ούτε να ασχοληθεί με τον κήπο της. Η ίδια, μάλιστα, είπε στη δικαστή ότι μετά το ατύχημα κατέρρευσε ο ευτυχισμένος γάμος της και εκείνη αποσύρθηκε από τους φίλους της.

Ο δικηγόρος εξήγησε άλλωστε ότι η πελάτισσά του χρειάζεται «υπερβολικά μεγάλες ποσότητες νερού» και ότι στη διάρκεια της ημέρας πίνει ένα λίτρο ενώ παίρνει άλλο ένα λίτρο τη νύχτα δίπλα στο κρεβάτι της.

Είχε, μάλιστα, προμηθευτεί νερό όταν πήγε στο αεροδρόμιο αλλά δεν της επιτράπηκε να το πάρει μαζί της στην πτήση.

Πηγή: Guardian

Sponsored Post