Έρχεται το Athens Street Food Festival

Για εννιά μέρες (τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.
Athens Street Food Festival

Σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες, παρέες, τουρίστες, τις πιο όμορφες «φάτσες» της πόλης που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις «του δρόμου» από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το 4ο Athens Street Food Festival αρχίζει την Παρασκευή 10 Μαΐου για εννιά μέρες (τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου), στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, και υπόσχεται, ακόμη μία χρονιά, τα καλύτερα.

Η «συνταγή» παραμένει η ίδια: αγάπη για το φαγητό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, πολλές αποκλειστικότητες, νέες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις.

Από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από τη Τζαμάϊκα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία, το
4o Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία σε κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη, με πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχες ιδέες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα προσφέρονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στα pop-up stores γνωστών chefs, όπως οι Γωγώ Δελογιάννη, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Γιώργος Μακρής, Χάρης Μπονάνος, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Παύλος Σάφτης, Βασίλης Σπόρος, Θάνος Στασινός, Στάθης Χρηστίδης και Vital Hyka.


Την ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί και DJs της Αθήνας. Το Σάββατο 11 Μαϊου θα γίνει μεγάλο πάρτυ με τον Ολλανδό DJ Maestro, υπεύθυνο για την περίφημη σειρά Blue Note Trips της ομώνυμης δισκογραφικής εταιρείας.

Athens Street Food Festival

Το Athens Street Food Festival ξεκίνησε το 2016 με στόχο να κάνει γνωστή στο Αθηναϊκό κοινό την κουλτούρα του «φαγητού του δρόμου».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο άμεση, ώστε η έννοια του «street food», από άγνωστη στο ελληνικό κοινό, να εξαπλωθεί ραγδαία και να γίνει το απόλυτο γαστρονομικό trend στη χώρα.

Athens Street Food Festival

Με συνολικά πάνω από 250.000 επισκέπτες, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας, ένας πραγματικός θεσμός για τη γαστρονομία της χώρας. Στα τρία πρώτα χρόνια του, έχουν συμμετάσχει από καταξιωμένοι chefs με σημαντικά βιογραφικά ως άγνωστοι αλλά φιλόδοξοι δημιουργοί που κατόρθωσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού και έπειτα να ανοίξουν τα δικά τους εστιατόρια.

Το 4ο Athens Street Food Festival πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη στήριξη του παγκόσμιου οδηγού γαστρονομίας Gault&Millau.

Athens Street Food Festival

Πρόγραμμα
Παρασκευή: 17.00 – 01.00
Σάββατο: 12.00 – 01.00
Κυριακή: 12.00 – 00.30


Είσοδος: 2,5 ευρώ
Πληροφορίες: τηλ. 2109636489
www.athensstreetfoodfestival.gr