Ηρωίδες! Η Cher αποκαλύπτει πως μαζί με τη Meryl Streep έσωσαν μια γυναίκα από επίθεση στο δρόμο

Η Cher βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Βρετανού παρουσιαστή James Corden, «The Late Late Show With James Corden» και- μεταξύ άλλων- μοιράστηκε με το κοινό περισσότερες λεπτομέρειες για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια και στο οποίο μάρτυρας ήταν και η Meryl Streep.

H 72χρονη τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει στο σίκουελ του «Mamma Mia» μαζί με τη Meryl, αποκάλυψε ότι το 1983, η Streep και η ίδια είδαν στο δρόμο έναν μεγαλόσωμο άνδρα να σκίζει τα ρούχα μιας γυναίκας και αμέσως οι δυο τους έτρεξαν προς το μέρος της για να τη σώσουν από την επίθεση.

Η Streep και η Cher άρχισαν να φωνάζουν στον άνδρα. «Η Meryl άρχισε να τσιρίζει και ξεκίνησα κι εγώ. Τρέξαμε προς τον άνδρα και μετά εκείνος γύρισε, μας είδε και μας κυνήγησε», είπε η Cher. «Χωριστήκαμε, εκείνος έτρεχε προς τα εμάς αλλά εμείς φτάσαμε στη γυναίκα. Όλα τα ρούχα της ήταν σκισμένα και εκείνη χτυπούσε νευρικά την τσάντα της. Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε και τότε μας κοίταξε και είπε έκπληκτη: ”Θεε μου, σώθηκα από τη Meryl Streep και τη Cher! Είμαι ηθοποιός και εργάζομαι σε μια καφετέρια όπου τραγουδάω. Οι φίλοι μου θα ζηλεύουν τώρα πολύ».