ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/06/2019 14:46 EEST | Updated 21/06/2019 18:25 EEST

Ετοιμο και το δεύτερο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος

Παραδίδεται αύριο στην κυκλοφορία και θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Eurokinissi

Ολοκληρώνεται η Α’ Φάση της ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου, με την παράδοση και του δεύτερου τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ηδη, εδώ και τρεις εβδομάδες, χρησιμοποιείται το πρώτο τμήμα, προς τη Λ. Συγγρού, με εν μέρη υπογειοποιημένο τμήμα, καθώς από πάνω, στη Β’ Φάση, θα γίνει χώρος πρασίνου και αναψυχής των πολιτών.

Ωστόσο, κατά την παράδοση του δεύτερου τμήματος, το Σάββατο 22-6-2019 και ώρα 22:00 μέχρι τις 08:00 το πρωί της επομένης 23-06-2019, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα από Αθήνα - Γλυφάδα προς Πειραιά, στο τμήμα της από τον Α/Κ Συγγρού έως τον Α/Κ Κηφισού.

ΔΕΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

Αυτά είναι τα νέα μεγάλα οδικά έργα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το σχέδιο της Τροχαίας, η κίνηση θα πραγματοποιείται από τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

- Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Συγγρού με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά θα ακολουθούν τις λωρίδες κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, μετά δεξιά στροφή (αναστροφή) προς Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης και θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

- Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ι. Φιξ, αριστερά στην οδό Αιόλου, αριστερά στην οδό Ορφέως και τέλος δεξιά στην Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

- Τα οχήματα που κινούνται από το Κ.Π.Ι. Σταύρος Νιάρχος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα κινούνται μέσω της οδού Πεισιστράτου, αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στη Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου).

Η απόδοση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής 23-06-2019 έως τις 18:00 της ιδίας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Sponsored Post