Έτσι θα βιώσεις σήμερα, το Μέλλον στα προγράμματα πιστότητας

Ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας "τρέχει" στα smartphones μας εδώ και λίγες μέρες. Δοκίμασέ το και εσύ για να απολαύσεις άμεσα ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.

Η διαδικασία είναι πλέον οικεία σε όλους: Φτάνεις στο ταμείο του σούπερ μάρκετ με γεμάτο καλάθι και δείχνεις την κάρτα μέλους, για να περαστούν οι πόντοι και να επωφεληθείς μιας κάποιας έκπτωσης, κάποτε, στο αόριστο μέλλον. Αυτή η γνώριμη ρουτίνα συνοψίζει τα προγράμματα πιστότητας που υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Σωστά; Πλέον, όχι!

Γιατί από τις 21 Σεπτεμβρίου, η Lidl Ελλάς αλλάζει θεαματικά την αγοραστική εμπειρία με την άφιξη του Lidl Plus, ενός καινοτόμου προγράμματος πιστότητας σε μορφή application, για όλα τα smartphones. Κι εγώ που το χρησιμοποιώ από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, μπορώ πλέον να σου μεταφέρω την εμπειρία μου.

Τα βήματα είναι απλά και εύκολα: Από το smartphone μου κατέβασα το Lidl Plus δωρεάν. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να καταλάβω πόσο εύκολο είναι στη χρήση του και ποια τα πολλαπλά οφέλη του. Έκανα την εγγραφή μου άμεσα και ενεργοποίησα με το πάτημα ενός κουμπιού τα κουπόνια προσφορών που με αφορούσαν από την άνεση του σπιτιού μου. Στην επόμενη επίσκεψή μου στο κατάστημα Lidl, αφού ολοκλήρωσα τις αγορές μου και με το που έφτασα στο ταμείο σκάναρα την προσωπική μου ψηφιακή κάρτα που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής και επωφελήθηκα από όλες τις προσφορές της επιλογής μου. (Παρεμπιπτόντως η κάρτα ανοίγει και offline, σε περίπτωση που δεν έχεις δεδομένα ή σήμα στο κινητό σου).

Όλοι όσοι κατεβάσουν το Lidl Plus θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομούν μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, να «ξεφυλλίσουν» τα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, αλλά και να... δοκιμάσουν την τύχη τους στη διασκεδαστική λειτουργία «Ξύνεις Κερδίζεις». Και όλα αυτά, χωρίς τη χρήση πλαστικής κάρτας, μόνο στην οθόνη του smartphone.

Μέσω του Lidl Plus, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Από ότι διαβάζω, το Lidl Plus θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Πλέον, έχω έναν παραπάνω λόγο να επιλέγω τα καταστήματα Lidl για τις αγορές μου! Εσύ ακόμα να το αποκτήσεις; Κατέβασέ το Lidl Plus εντελώς δωρεάν μέσα από το App Store ή το Google Play.