ΔΙΕΘΝΕΣ
19/03/2020 11:00 EET

«Εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον περισσότερο από ποτέ» - Το μήνυμα του Μάθιου Μακόναχεϊ για τον κορονοϊό

Το βίντεο στο Τουίτερ που εμψυχώνει τους θαυμαστές του ηθοποιού.

Gary Miller via Getty Images
Ο Μάθιου Μακόναχεϊ δίνει αισιόδοξο μήνυμα κατά του κορονοϊού, στους θαυμαστές του στο Τουίτερ.

Ο Μάθιου Μακόναχεϊ έδωσε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την πανδημία και παγκόσμια μάχη με τον κορονοϊό. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Τουίτερ, στο οποίο δίνει συμβουλές για την προφύλαξη από τον ιό και τονίζει τη σημασία φροντίδας του εαυτού μας και των ανθρώπων γύρω μας.

«Γεια σας. Μακόναχεϊ εδώ και ήθελα να πω ότι σε αυτές τις “τρελές” ημέρες που ζούμε με τον κορονοϊό, ας φροντίσουμε τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλον. Ας μην πέσουμε στον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή και γίνουμε παρανοϊκοί. Ας αναλάβουμε τη δέουσα επιμέλεια και τις προφυλάξεις που χρειαζόμαστε για να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον», είπε ο ηθοποιός. Και πρόσθεσε ότι ο κορονοϊός είναι «ένας εχθρός που όλοι συμφωνούμε ότι θα νικήσουμε, θέλουμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε».

Ο Μακόναχεϊ είναι ακόμα μια διασημότητα που δίνει κουράγιο στους πολίτες του κόσμου, μετά τον Μπόνο που έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στον αγώνα των Ιταλών με την πανδημία ή την Γκλόρια Γκέινορ που συμβουλεύει για σχολαστικό πλύσιμο χεριών τραγουδώντας τη μεγάλη της επιτυχία «I Will Survive» και άλλους ανθρώπους από το χώρο της ψυχαγωγίας.