Εξορκιστής προειδοποιεί πως η σειρά παιδικών ρούχων Celinununu της Σελίν Ντιόν είναι σατανική

Ομολογουμένως, η νέα σειρά «άφυλων» παιδικών ρούχων της Καναδής τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν, Celinununu, έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο: Αφ‘ενός η αλλοπρόσαλλη, προκλητική διαφήμιση, αφ’ετέρου η υψηλή τιμή, καθώς και τα κρανία που υπάρχουν σε κάποια από αυτά, έχουν προκαλέσει επικρίσεις.

Ωστόσο, πλέον το θέμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς ένας εξορκιστής υποστηρίζει πως η σειρά ρούχων της τραγουδίστριας είναι σατανική: Το θέμα, σύμφωνα με τον μονσινιόρ Τζον Έσεφ, δεν είναι τα κρανία, μα ο «άφυλος» («gender neutral») χαρακτήρας τους.

Ο Έσεφ, εξορκιστής εδώ και 40 χρόνια, δήλωσε στη National Catholic Register πως ο Θεός έφτιαξε μόνο δύο φύλα, και πως εξάπλωση «αυτού του πράγματος με τα φύλα» μέσω επιρροών όπως τα ρούχα της Ντιόν, είναι δαιμονική.

«Οι άνθρωποι πίσω από αυτό επηρεάζουν τα παιδιά προς διαταραχές. Αυτό είναι σίγουρα σατανικό. Υπάρχει ένας νους από πίσω- ένας οργανωμένος τρόπος σκέψης. Ο διάβολος είναι ψεύτης, και υπάρχουν τεράστια ψέματα που λέγονται. Αυτό γίνεται για τα χρήματα, και υπάρχει διχασμός που προκύπτει από αυτό – σημάδια του διαβόλου» είπε σχετικά.

Τo Celinununu αποτελεί συνεργασία με τους δημιουργούς και σχεδιαστές του brand nununu. Η 50χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε την πρώτη διαφήμιση για τη σειρά στις 13 Νοεμβρίου. «Πάντα λάτρευα τα nununu και ό,τι αντιπροσωπεύουν. Η συνεργασία μαζί τους για την ενθάρρυνση ενός διαλόγου ισότητας είναι τόσο λογική» έγραψε η Ντιόν στο Instagram νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Easy as ABC 😉 - Team Céline . Aussi facile que l’alphabet 😉 - Team Céline . . . #Celinununu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Η σειρά περιλαμβάνει άνω και κάτω μέρη, παιδικά ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες, κάποια διακοσμημένα με αστέρια, γράμματα, κρανία, ή μηνύματα όπως «New Order» («Νέα Τάξη»). Τα χρώματά τους είναι κυρίως μαύρα, λευκά, γκρι ή κίτρινα. Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, το Celinununu «απελευθερώνει τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους του αγοριού/ κοριτσιού, και επιτρέπει στους νέους να μεγαλώσουν με αξίες ισότητας, με την ελευθερία να ενισχύσουν τη δική τους δύναμη προσωπικότητας, με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό».

Όπως λέει ο Έσεφ, «ο διάβολος κυνηγάει τα παιδιά μπερδεύοντας το φύλο. Όταν γεννιέται ένα παιδί, τι είναι το πρώτο που λέμε; Είναι αγόρι, είναι κορίτσι. Αυτό είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να πει κανείς. Μα το να λέμε ότι δεν υπάρχει διαφορά είναι σατανικό».