Εγκλημα στην Καβάλα: Τους πήγε στο στάβλο του και τους σκότωσε

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος, με δράστη κτηνοτρόφο που σκότωσε τη σύζυγο και το βρέφος τους.
|
Eurokinissi

Συνταρακτικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το έγκλημα στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και το περίπου ενός έτους βρέφος τους, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ThessToday.gr δολοφόνησε με την καραμπίνα την 30χρονη και το αγοράκι τους στο στάβλο του. Στη συνέχεια, ο ίδιος αυτοκτόνησε με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και καιρό. Η νεαρή φέρεται να ήθελε να φύγει στη Γερμανία με το παιδί τους, όπου ζουν οι γονείς της

Η 30χρονη Ελληνογερμανίδα ήταν η δεύτερη σύζυγός του ενώ προσπαθούσαν να παντρευτούν, δίχως όμως αποτέλεσμα αφού ο κτηνοτρόφος είχε ήδη γάμο από τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο. Είχε μάλιστα δύο παιδιά (γιο και κόρη) αλλά και εγγόνια.

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία

Ο 56χρονος πήγε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Λεκάνη, όπου έμενε η 30χρονη και το παιδί, τους πήρε και τους μετέφερε στο στάβλο του, τους σκότωσε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr δεν ήθελε να φύγει στη Γερμανία η 30χρονη μαζί με το παιδί τους και διαφωνούσαν για την επιμέλεια του παιδιού τους, το οποίο βάφτισαν πριν από δύο μήνες. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, βρίσκονταν στα δικαστήρια για την επιμέλεια καθώς θα χώριζαν με τον κτηνοτρόφο να μην ήταν σύμφωνος.

Τις σορούς της 30χρονης, του παιδιού αλλά και του κτηνοτρόφου βρήκε σήμερα το πρωί ξάδερφος του δράστη ο οποίος ενημερώθηκε από τον 56χρονο πριν την τραγωδία, άκουσε τους πυροβολισμούς και όταν έφτασε στο σημείο, αντίκρισε την οικογένεια μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι κάτοικοι του χωριού Λεκάνη είναι σοκαρισμένοι από το έγκλημα λέγοντας στο ότι δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο ο κτηνοτρόφος.

Πηγή: Thesstoday.gr

Πήγαινε στην αρχική σελίδα