«Εγώ την τραυμάτισα, αυτοί την εκτέλεσαν» λέει τώρα ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

«Εγώ την τραυμάτισα, αυτοί την εκτέλεσαν» λέει τώρα ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Απλά την τραυμάτισε, υποστηρίζει τώρα ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη- ισχυριζόμενος ότι ήταν άλλοι αυτοί που την εκτέλεσαν.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό» δήλωσε στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

«Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά και γι΄ αυτό θα κατέβω κιόλας, εγώ έρχομαι με μεταγωγή, την Τρίτη θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω, την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, που παίρνανε και μου δίνανε εμένα…» είπε σχετικά εφοριακού.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο τις μαχαιριές που σκότωσαν την εφοριακό τις επέφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «Ψηλός». Δεν αποκαλύπτει όμως την ταυτότητα τους.

Στην ερώτηση αν την σκότωσαν άλλοι, απαντά «βέβαια, βέβαια. Αυτοί που μου είχαν πει για να της πάρω την τσάντα. Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιανε αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα».

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ΄ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» είπε.

«Αυτοί εξαφανιστήκαν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν γιατί θέλανε τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί ο ένας μου είπε τη συνάντησε την κοπέλα πριν να γίνει το κακό, τη συνάντησε την κοπέλα στο δρόμο και της ζήτησε να του κάνει ψιλά και της έδωσε πέντε ευρώ και εκείνη του έδωσε ψιλά για να τα βάλει δήθεν στην εκκλησία. Και με απείλησε κιόλας ότι θέλει τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί σίγουρα τα πέντε ευρώ είχαν το DNA του πάνω» είπε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος .

Σημειώνεται πως στη συμπληρωματική κατάθεση και το πολυσέλιδο υπόμνημά του ο 58χρονος υποστήριξε πως τον είχε πλησιάσει τον Σεπτέμβριο ένας δικηγόρος και του πρότεινε να κάνει μια δουλειά, ενώ τον σύστησε και σε έναν άλλο άνδρα, τον «Χάρη». Του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ- όπως ισχυρίστηκε- για να «βγάλει από τη μέση» μια «κοπέλα η οποία είναι κακιά και έχει καταστρέψει οικογένειες», προσθέτοντας ότι «κάποιοι από τους ανθρώπους που (η Δώρα Ζέμπερη) κυνηγάει είναι πλούσιοι και ισχυροί και τους δημιουργεί πρόβλημα». Επίσης, υποστήριξε ότι του είπαν επίσης ότι τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο της τσάντας της.

Όπως ισχυρίστηκε, του έδιναν ναρκωτικά (ηρωίνη, μεθαμφεταμίνες κ.α.) για να μπορεί να κάνει τη δουλειά που του ανέθεσαν.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι πήγε να της πάρει την τσάντα και να μην της κάνει κακό, αλλά εκείνη δεν την άφησε και στη συμπλοκή εκείνη «έπεσε πάνω στο μαχαίρι».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα