Φεστιβάλ Καννών: Η λιποθυμία της Ελ Φανινγκ λόγω του στενού κορσέ στο φόρεμά της

Το επεισόδιο κατά τη διάρκεια δείπνου στο φεστιβάλ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ελ Φάνινγκ λιποθύμησε κατά τη διάρκεια δείπνου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, επειδή το Prada φόρεμα με τον ενσωματωμένο κορσέ που φόρεσε, ήταν υπερβολικά στενό.

«Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο με το φόρεμα που φορούσα και θύμιζε ρούχο αποφοίτησης της δεκαετίας του 1950, αλλά όλα είναι καλά!», έγραψε η Φάνινγκ στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της προσθέτοντας τα hashtags #dresstootight και #timeofthemonth.

Η ηθοποιός βρισκόταν στο δείπνο Chopard Trophee και ξαφνικά τη στιγμή που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό καλούσε στη σκηνή τον ηθοποιό Φρανσουά Σίβιλ, λιποθύμησε και έπεσε από την καρέκλα της. Η αδελφή της Ντακότα και ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν, ενώ η ασφάλεια τους φυγάδευσε έξω από την αίθουσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας Φάνινγκ είχε παρόμοιο περιστατικό. Πέρυσι, η Ντακότα Φάνινγκ δήλωσε ότι υπέφερε από τα κοστούμια εποχής που φορούσε στην τηλεοπτική σειρά «The Alienist», αποκαλύπτοντας ότι λιποθύμησε την πρώτη φορά που δοκίμασε ένα φόρεμα με κορσέ. «Μου φόρεσαν τον κορσέ και, έλεγα: πέφτω, πέφτω, πέφτω. Έπρεπε να καθίσω».

Η Ελ είναι η νεαρότερη κριτής στο φετινό, 72ο Φεστιβάλ των Καννών και έχει παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις της διάρκειας μιας εβδομάδας διοργάνωσης.