ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/06/2015 16:09 EEST

"Υποψήφιος για πρόεδρος της FIFA ο Μαραντόνα"

Contra.gr

Σύμφωνα με τα λόγια Ουρουγουανού παρουσιαστή, ο Ντιέγκο Μαραντόντα σκέφτεται το ενδεχόμενο να δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA.

Σαν σήμερα (22/6), συμπληρώνονται 29 χρόνια από το "το χέρι του Θεού". Η ημερομηνία όμως αυτή ενδέχεται να σηματοδοτεί ένα ακόμη ιστορικό γεγονός για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και δεν αυτό δεν είναι άλλο από την προεδρία της FIFA.

Με ανάρτηση του στο twitter, ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος Βίκτορ Ούγκο Μοράλες -φερόμενος και ως εκπρόσωπος του Μαραντόνα- ισχυρίζεται πως ο 54χρόνος "θρύλος" του ποδοσφαίρου, του εκμυστηρεύτηκε την πρόθεση του να κατέβει για πρόεδρος στις εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

"Μου είπε ότι θέλει να κατέβει για πρόεδρος στις εκλογές και με έβαλε υπεύθυνο να το γνωστοποιήσω", ανάρτησε στην αρχή ο Μοράλες, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: "Είμαι υποψήφιος, ήταν οι δύο λέξεις του Μαραντόνα που χρησιμοποίησε για να μου απαντήσει όταν τον συμβούλεψα για την προεδρία της FIFA".

Σε περίπτωση πάντως που αυτό το σενάριο λάβει "σάρκα και οστά", δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποφασίζει να εντρυφήσει στα ενδότερα της FIFA. Υπενθυμίζουμε πως ο Λουίς Φίγκο είχε βάλει υποψηφιότητα για την κούρσα της προεδρίας, στη συνέχεια ωστόσο την απέσυρε, αφήνοντας αιχμές για την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Τελευταίο παράδειγμα εκείνο του Ζίκο, με τον άλλοτε σταρ της Βραζιλίας να εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον προεδρικό θώκο, θέτοντας όμως ως προϋπόθεση την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των εκλογών.

Πηγή: contra.gr

Sponsored Post