ΔΙΕΘΝΕΣ
21/08/2015 05:17 EEST | Updated 21/08/2015 05:17 EEST

Αμερικανοί φοιτητές σκότωσαν έφηβο με ματσέτα, τον έκαψαν και έκαναν σεξ στον τάφο του

Φρικιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον φόνο του Χοσέ Σάντος Αμάγια Γκουαρντάδο στη Φλόριντα αποκάλυψε η αστυνομία της Φλόριντα.

Σύμφωνα με το NBC Miami, για τον φόνο του 17χρονου έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα: πρόκειται για τη Ντεζιρέ Αλίσα Στρίκλαντ, τον Καχίμ Αρμπέλο, τον Κρίστιαν Κολόν και τον Τζόναθαν Λούκας.

Το καμμένο πτώμα του 17χρονου βρέθηκε μερικώς θαμμένο από τον αδελφό του, σε δασώδη περιοχή κοντά στο Homestead Job Corps. Ο φόνος έχει χαρακτηριστεί ως βίαιος και εκ προμελέτης, και οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν ομολογήσει ότι κατέστρωσαν το σχέδιο δολοφονίας περίπου δύο εβδομάδες πριν το γεγονός. Τον νεαρό είχε αφήσει στο Homestead Job Corps στις 28 Ιουνίου η οικογένειά του και η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο μέρος. Το πτώμα βρέθηκε τρεις ημέρες μετά.

Οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν σκάψει μια τρύπα στο δάσος για να θάψουν τον 17χρονο. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι τον προσέλκυσαν εκεί και εκεί του επιτέθηκαν με ματσέτα. Σημειώνεται ότι η Στρίκλαντ φέρεται να παραπονέθηκε ότι έχασε τον πρώτο «γύρο» χτυπημάτων επειδή είχε πάει να ουρήσει.

Μετά το θάψιμο του θύματος και το κάψιμο των πραγμάτων του, σύμφωνα με την αναφορά, η Στρίκλαντ και άλλος ένας εκ των κατηγορουμένων έμειναν στον χώρο και έκαναν σεξ.

Τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και το θύμα φοιτούσαν στο Homestead Job Corps και ο Αρμπέλο ήταν συγκάτοικός του.