ΔΙΕΘΝΕΣ
17/04/2019 12:07 EEST | Updated 17/04/2019 12:15 EEST

Φοιτήτρια παραπάτησε και έπεσε από γκρεμό ενώ πόζαρε για φωτογραφία

Ήταν μόνο 20 ετών.

Yahoo View

Όλο και περισσότερα γίνονται τα περιστατικά που αφορούν θανάτους ανθρώπων που για μια φωτογραφία, χάνουν την ζωή τους.

Η Άντρεα Νόρτον, 20 ετών, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Μπράιαρ Κλιφ των ΗΠΑ, σκοτώθηκε πέφτοντας από γκρεμό την ώρα που πόζαρε για μια φωτογραφία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η Νόρτον ταξίδεψε στον Εθνικό Δρυμό του Αρκάνσας, το πρωί της Κυριακής, στα πλαίσια μιας δραστηριότητας του πανεπιστημίου της. Σύμφωνα με μάρτυρες, ενώ στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού, παραπάτησε και έπεσε από ύψος 30 μέτρων.

Yahoo Lifestyle

Η Νόρτον σπούδαζε περιβαλλοντική επιστήμη και είχε υποβάλει αίτηση στο πανεπιστήμιο για ένα συνεργατικό δίπλωμα στις παγκόσμιες σπουδές, σύμφωνα με το νεκρολογία της.

Στο πλαίσιο των σπουδών της, είχε ταξιδέψει στο Αρκάνσας, την Κόστα Ρίκα και την Καλιφόρνια και σχεδίαζε ένα ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος τον επόμενο χρόνο.

«Η Αντρέα είχε αναπτύξει μια πραγματική αγάπη για τον πλανήτη και ποτέ δεν έχασε την εκλεπτυσμένη της προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων της», γράφει στην νεκρολογία της.

Το πανεπιστήμιο έδωσε τα συλλυπητήριά του με ένα ποστ στο Facebook και επαίνεσε την 20χρονη, αποκαλώντας την μια μαθήτρια «αστέρι».

People

Ο Σερίφης Γουίλερ, υπενθύμισε από την άλλη πόσο επικίνδυνα μπορούν να αποδειχθούν εν τέλη αυτά τα δημοφιλή μέρη για φωτογραφία.

«Το Χόκσικ Γκραγκ, είναι μια εξαιρετική τοποθεσία που χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο. Ωστόσο, λίγο να σκοντάψει κανείς ή να μην προσέξει, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Θέλω όλοι να απολαύσουν την επαρχία μας αλλά να έχουν υπόψιν τους τον κίνδυνο που υπάρχει. Δεν θέλω και άλλη οικογένεια να περάσει ότι περνάει η οικογένεια της Άντρια αυτήν την στιγμή».

 Πηγή: CNN