ΔΙΕΘΝΕΣ
15/07/2018 12:10 EEST

Φοιτήτρια στην Ινδία βρίσκει ακαριαίο θάνατο σε άσκηση πυρκαγιάς της σχολής της

Μια φοιτήτρια χάνει τη ζωή της στην Ινδία στην Σχολή Καλών Τεχνών και Επιστημών Kovaim Kalaimagal, στην Coimbatore της Ινδίας, όταν πέφτει από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου του ιδρύματος κατά τη διάρκεια μιας άσκησης εκκένωσης.

Η θανατηφόρα σκηνή καταγράφεται από περαστικό. Το νεκρό κορίτσι αναγνωρίστηκε ως Lokeshwari και οι εικόνες δείχνουν ότι καθόταν στο περβάζι του δεύτερου ορόφου της σχολής όταν πιέστηκε από έναν εκπαιδευτή να πέσει σε δίχτυ πυροσβεστικής διάσωσης. Καθώς πέφτει υπό πίεση, χτυπά στο στέγαστρο, προκαλώντας τραυματισμούς στο κεφάλι και στο λαιμό της φοιτήτριας.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, η οποία δεν ήταν επαρκής για να την κρατήσουν στη ζωή, αναφέρει η The New Indian Express.

Η αστυνομία της πόλης Coimbatore συνέλαβε τον εκπαιδευτή που ανάγκασε τη φοιτήτρια σε πτώση. Οι γονείς της κοπέλας κατηγορούν τη διεύθυνση του πανεπιστημίου για τον άδικο χαμό της και τη ριψοκίνδυνη πυροσβεστική άσκηση  που μπορεί να φέρει σε κίνδυνο και άλλους φοιτητές.

 

Πηγή: Τhe New Indian Express