ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/09/2018 10:55 EEST

Φωκάς: Αποχώρησα από την Ένωση Κεντρώων για να παλεύω πλέον για το καλό της πατρίδας

Eurokinissi

Την αποχώρησή του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη γνωστοποίησε την Τρίτη ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Άρης Φωκάς: Ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Άρης Φωκάς, με επιστολή που κατέθεσε την Τετάρτη στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, δηλώνει και επίσημα ότι αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων, καθώς θέλει να συνεχίσει μ’ όλες του τις δυνάμεις να παλεύει για το καλό της πατρίδας του και του τόπου του και να υπηρετεί τα θεμελιώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας «Η αποχώρησή μου συνοδεύεται από τη βεβαιότητα ότι ανταποκρίθηκα πλήρως απέναντι στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και των εν γένει υποχρεώσεων μου απέναντι στο κόμμα. Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση, να ανεξαρτητοποιηθώ σήμερα, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων».

Τέλος, ο κ. Φωκάς δήλωσε πως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι γι αυτόν προτεραιότητα και δεν θα σταματήσει να τα υπηρετεί λεπτό.