ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/10/2021 13:43 EEST

Φονίνι: Παράπονα για «coaching» του Τσιτσιπά από τον πατέρα του

Σε έντονο ύφος.

USA TODAY USPWUSA TODAY Sports

Έντονα παράπονα έκανε ο Φάμπιο Φονίνι στο τέλος του αγώνα τόσο στον διαιτητή όσο και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ιταλός παραπονέθηκε για coaching, από τον πατέρα του Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του αγώνα στον chair umpire, δηλαδή στον διαιτητή, αλλά και στον ίδιο τον Τσιτσιπά, όταν τελείωσε ο αγώνας. 

Τα παράπονα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Φονίνι, έχασε το προβάδισμα με σετ και με break προς τον διαιτητή Γκρεγκ Άλενσουγουερθ λέγοντας  ότι ο Τσιτσιπάς δεχόταν συμβουλές από τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

Οι δύο παίκτες πήγαν προς το φιλέ για να δώσουν την συνήθη χειραψία και ο Φονίνι έκανε παράπονα και στον ίδιο τον Στέφανο λέγοντάς του ότι ο πατέρας του, δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ιταλός ήταν πολύ εκνευρισμένος και η κάμερα έπιασε τους δύο αθλητές να συνομιλούν σε έντονο ύφος. 

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα του απάντησε ότι με τόση φασαρία που γίνεται στο γήπεδο, ακόμα και αν λέει κάτι ο πατέρας του δεν γίνεται να τον ακούσει.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς, απαγορεύεται οι παίκτες να δέχονται συμβουλές και οδηγίες από τους προπονητές τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.