ΔΙΕΘΝΕΣ
04/12/2018 18:38 EET | Updated 04/12/2018 18:58 EET

Πενσυλβάνια: Κάθισε πάνω στον σύντροφό της και τον σκότωσε

Μια γυναίκα που έκατσε πάνω στον σύντροφό της μέχρι να μη μπορεί να αναπνεύσει, αντιμετωπίζει 40 χρόνια φυλάκισης σύμφωνα με τις αρχές. Βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Αυτό ισχυρίστηκαν τουλάχιστον οι δικηγόροι της 44χρονης Γουίντι Τόμας. Ωστόσο, δικαστήριο της Πενσυλβανία υποστηρίζει ότι η γυναίκα τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι στο χέρι και τον τραυμάτισε με το πόδι του τραπεζιού τους, πριν ξαπλώσει πάνω του και τον πνίξει.

Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο Κίνο Μπάτλερ πέθανε από αναπνευστική ανεπάρκεια, πολλαπλά τραύματα από τον λαιμό μέχρι τον θώρακα και αιμάτωμα στο κεφάλι.

Σημειώνεται, ότι μετά τον θάνατο του 44χρονου, η ίδια η σύντροφός του κάλεσε την αστυνομία και παραδέχτηκε πως η ίδια σκότωσε τον φίλο της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι τους το πόδι του τραπεζιού τους να έχει σημάδια αίματος. Εκείνη παραδέχτηκε πως ήταν μεθυσμένη και έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο για να βρει κοκαίνη.

Ως αποτέλεσμα, η Γουίντι θα μείνει στη φυλακή από 18 έως 36 χρόνια. Η αδερφή του θύματος έκρινε επιεική την απόφαση και θεωρεί ότι πρέπει να κάτσει περισσότερα χρόνια στην φυλακή για τον θάνατο του αδερφού της

Πηγή: Independent