ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/04/2019 17:53 EEST

Φώτης Καρύδας: Δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ που πάει καλά ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια

«Τέσσερα χρόνια δεν φτάνουν για να κάνεις στρατηγικό σχεδιασμό».

Paterakis Photo

«Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός δεν πηγαίνει καλά επειδή κάτι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τέσσερα χρόνια δεν φτάνουν για να κάνεις στρατηγικό σχεδιασμό στον τουρισμό» δήλωσε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στον βόρειο Τομέα της Β′ Αθηνών με τη ΝΔ, Φώτης Καρύδας, στην κεντρική του ομιλία την Πέμπτη.

Όπως είπε ο κ. Καρύδας, ο οποίος διευθύνει τουριστική επιχείρηση από το 2002, «θέλει δεκαετίες για να μπορείς να έχεις μια χώρα ισχυρή και ανταγωνιστική στον τουρισμό. Εδώ, τις βάσεις έβαλε ο Κώστας Καραμανλής δημιουργώντας το υπουργείο Τουρισμού με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και το συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς με χαμηλότερο ΦΠΑ στην εστίαση».

Ο κ. Καρύδας αναφέρθηκε σε θέματα Ασφάλειας, Τεχνολογίας, στον πολιτισμό της καθημερινότητας, τον τουρισμό, τις start ups και το Brain drain. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε και η ιστορία μιας φιλικής οικογένειας του κ. Καρύδα, της οποίας και τα τρία παιδιά έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό- με τον υποψήφιο βουλευτή να συνδέεται μέσω Skype με τον Γιάννη, τον Κίμωνα και την Πωλίνα που βρίσκονται στη Σουηδία και το Τορόντο.

 

Paterakis Photo

 

Παράλληλα, ο κ. Καρύδας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση και απαξίωση προς θεσμούς και πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολλά στην ιστορία της χώρας μας.

«Είμαι εξαιρετικά συγκινημένος για όλα αυτά τα πρόσωπα που είναι σήμερα εδώ. Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πέρυσι τον Οκτώβριο, αλλά επισφραγίστηκε πριν από 20 ημέρες με την επίσημη ανακοίνωση που μου έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής στο πλαίσιο της ομιλίας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ιφιγένεια», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».