ΔΙΕΘΝΕΣ
13/06/2019 17:46 EEST | Updated 13/06/2019 17:50 EEST

Φρικτό έγκλημα στην Ισπανία: Έγκυος βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο κρεβάτι της

Ήταν έγκυος έξι μηνών.

Geography Photos via Getty Images

Μία έγκυος γυναίκα 36 χρονών βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο σπίτι της από τον σύντροφό της, στο διαμέρισμά τους στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την Εl Pais, το έγκλημα έλαβε χώρα στην Ξατίβα, πόλη 30.000 κατοίκων, 63 χλμ από τη Βαλένθια, στην Κόστα Μπλάνκα. Η Ίσαμπελ Ελένα Ραντουτσάνου, ρουμανικής καταγωγής, ήταν έγκυος έξι μηνών και βρέθηκε γυμνή στο κρεβάτι της από τον σύντροφό της, Χουάν Βιτσέντε την Τρίτη, που ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ίδιο, την βρήκε με ένα πολύ μεγάλο τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό της όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά τους από τη δουλειά.

 

 

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, και δεν έχει αποκλειστεί κάποιο ενδεχόμενο- ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, δεν έχει διαπιστωθεί να υπήρξε κάποιου είδους καταγγελία για κακομεταχείριση ή βία στο ζευγάρι.

Το θύμα είχε μια οκτάχρονη κόρη και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να είχε εργαστεί στο παρελθόν ως ιερόδουλη, αλλά δεν είναι γνωστό εάν αυτό σχετίζεται με τον φόνο. Όταν σκοτώθηκε ήταν έγκυος στο παιδί του Βιτσέντε.

 

 

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις, και το δημοτικό συμβούλιο της Ξατίβα καταδίκασε τον φόνο- με τον δήμαρχο να κηρύσσει ημέρα πένθους για το φρικτό έγκλημα.