ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/09/2019 11:14 EEST | Updated 12/09/2019 12:15 EEST

Γκαζάκια στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη

Αγνωστοι είχαν τοποθέτησαν τρία γκαζάκια και εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο των γραφείων.

EUROKINISSI
ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Δημοκρατίας στην περιοχή της Πεύκης.

EUROKINISSI
ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 03:35, ωστόσο, όταν το πρώτο όχημα έφτασε στο σημείο η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει από την έκρηξη του μηχανισμού είχε ήδη σβηστεί από τους γείτονες. Από τη μετέπειτα έρευνα, προέκυψε ότι οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει τρία γκαζάκια και εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο των γραφείων.

EUROKINISSI
ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ

 Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ούτε έχει υπάρξει μέχρι στιγμή ανάληψη ευθύνης. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

EUROKINISSI
ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ

ΝΔ: «Επίθεση σε βάρος της Δημοκρατίας»

«Η δεύτερη επίθεση σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην Πεύκη, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΔ. «Ας αντιληφθούν όλοι ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν και η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει αταλάντευτα να δίνει τη μάχη της Ασφαλείας των πολιτών, η οποία είναι ουσιαστικό συστατικό μιας δημοκρατικής πολιτείας».

Sponsoed Post