ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/04/2015 07:28 EEST | Updated 29/04/2015 12:20 EEST

Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: Είχες σύγκρουση συμφερόντων για τη λίστα Λαγκάρντ. Γεωργιάδης: Υπερασπίζεσαι βιαστή

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή μεταξύ της προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για πράξη αποκατάστασης της δημοκρατίας στη χώρα, κατηγορώντας την προηγούμενη κυβέρνηση για πράξη δικτακτορικής υφής και μιλώντας για θράσος από πλευράς της ΝΔ, όσον αφορά στα περί σύγκρουσης συμφερόντων για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζονταν στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα και ανταπέδωσε τα περί θράσους, με την αντιπαράθεση να λαμβάνει και προσωπικό χαρακτήρα. Η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του κ. Γεωργιάδη στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, αναφερόμενη στη σύζυγό του, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά ότι η πρόεδρος της Βουλής όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κατηγορεί την κα Κωνσταντοπούλου ότι ενώ υπερασπίζεται τη δημοκρατία, υπερασπίζεται παράλληλα και έναν βιαστή, ενώ άσκησε κριτική και στις πρακτικές της κας Κωνσταντοπούλου όσον αφορά στη λειτουργία του καναλιού της Βουλής, αναφερόμενος και σε φωτογραφήσεις της στο περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή».