Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο αναζητώντας τα καλύτερα και πιο ποιοτικά τρόφιμα, αλλά η προσωπική κουζίνα του διάσημου σεφ, Anthony Bourdain, δεν είναι τόσο περίεργη.
Στο Adweek πριν από μερικές ημέρες, ο σεφ και παρουσιαστής, ρωτήθηκε ποια είναι τα 5 τρόφιμα που έχει πάντοτε στην κουζίνα του και η απάντησή του θα σας εκπλήξει.
«Έχω πάντα κοφτό μακαρονάκι Αμερικής (elbow macaroni) και λίγο τυρί τσένταρ, ώστε να μπορώ να φτιάξω μακαρόνια με τυρί*», είπε ο Bourdain. Έχω βαθιά αγάπη για αυτό», συμπλήρωσε.
Πέρα από τα μακαρόνια και το τσένταρ, θα βρει κανείς στην κουζίνα του Bourdain, μοτσαρέλα, βούτυρο και καλής ποιότητας ελαιόλαδο.
*Το παραδοσιακό αμερικάνικο πιάτο που ονομάζεται mac and cheese.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.