ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/03/2015 07:00 EET

Το εστιατόριο Avenue bistro & Bar συμμετέχει στην προσπάθεια προώθησης της Γαλλικής κουζίνας

avenue

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar θα συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt-de-Good-France του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης σεφ Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της Γαλλικής κουζίνας.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.300 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν δεκαπέντε εστιατόρια εκ των οποίων τα οκτώ βρίσκονται στην Αθήνα.

Στις 19 Μαρτίου 2015 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους.

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο σεφ του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια με σουδάκια γεμιστά με μανιτάρια, ψητά χτένια με μους παντζαριού και σάλτσα από λικέρ λουίζας και αχινό, φουα γκρα με «tuille» φουντουκιού και σάλτσα από λικέρ Ναπολεόν, δύο κυρίως πιάτα, ρολό πεσκανδρίτσας και ζαρκάδι «en croute», σουφλέ «mimolette» τυριού και «Pave» σοκολάτας.

Avenue Bistro & Bar

Λ. Συγγρού 385, Ξενοδοχείο Metropolitan

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 947 1001

 

Sponsored Post