ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/02/2017 07:34 EET | Updated 08/02/2017 07:34 EET

Κροάτης μηνύει γιατρό που αφαίρεσε επτά εκατοστά από το πέος του

knape via Getty Images
Doctor surgery in operation room

Ένας 57χρονος άνδρας από την Κροατία μηνύει τον γιατρό του, επειδή αφαίρεσε επτά εκατοστά από το πέος του, σε μια προσπάθεια να τον θεραπεύσει.

Ο καλλιτέχνης Željku Nosiću είχε διαγνωστεί με την νόσο Περονί, μια πάθηση του πέους που προκαλεί γωνίωση του μορίου κατά την στύση. Η νόσος προκαλεί αφόρητους πόνους κατά την σεξουαλική επαφή και στυτική δυσλειτουργία, ενώ οφείλεται στον σχηματισμό ινωδών οζιδίων στον λευκό χιτώνα του πέους.

Ο 57χρονος άνδρας είχε απευθυνθεί σε έναν ουρολόγο προς αναζήτηση θεραπείας και εκείνος του πρότεινε να εγχειριστεί. Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν τον είχαν ενημερώσει για τις συνέπειες μια τέτοιας εγχείρισης, με αποτέλεσμα να εκπλαγεί δυσάρεστα, όταν είδε το πέος του να έχει μικρύνει σε μήκος κατά επτά εκατοστά.

«Η εγχείριση υποτίθεται ότι θα βοηθούσε, όμως γύρισα με μισό πέος», είπε.

Ο Nosiću τώρα μηνύει τον γιατρό του, κατηγορώντας τον ότι προέβη σε λάθη, με αποτέλεσμα να χάσει επτά εκατοστά.

Στοπ σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι, όπως αναφέρει ο Έλληνας χειρούργος ουρολόγος Κωνσταντίνος Ρόκκας στην ιστοσελίδα του, τα τελευταία χρόνια η συχνότητα της νόσου παρουσιάζει αυξητική τάση. Ακόμα, μπορεί  να εμφανιστεί σε όλες τις ηλικίες, αλλά αφορά κυρίως άνδρες της μέσης ηλικίας.

Sponsored Post