ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/03/2016 08:50 EET | Updated 07/03/2016 08:52 EET

Αμερικανός επέστρεφε αεροπορικώς από το Λας Βέγκας και ο πιλότος του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Facebook

Το να ακούς το όνομά σου από τα ηχεία του αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση συνήθως είναι κακό σημάδι (σημάδι ότι θα χάσεις την πτήση σου).

Όμως ένας ανυποψίαστος άνδρας είχε μια ευχάριστη έκπληξη όταν ο πιλότος ανακοίνωσε το όνομά του.

Ο 32χρονος Eric Sadiwynk ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια μετά από ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας με την σύζυγό του την Λίζα, όταν ο πιλότος άρχισε να διαβάζει ένα σημείωμα που το δόθηκε.

Δημοσιεύτηκε από Lisa Sadiwnyk στις Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

«Θα θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για τους τυχερούς νικητές που κέρδισαν πολλά εδώ στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα. Θα θέλαμε να στρέψουμε την προσοχή σας στην θέση 29Ε όπου θα βρείτε τον Έρικ που ταξιδεύει με την σύζυγό του, Λίζα», διάβασε ο πιλότος.

«Λοιπόν, Έρικ μπορεί να μην έγινες πλούσιος εδώ στο Λας Βέγκας, όμως κέρδισες το λαχείο. Συγχαρητήρια, θα γίνεις πατέρας!».

Όταν άκουσε τα νέα ο κ. Sadiwnyk άρχισε να δακρύζει και τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε με το κινητό της η σύζυγός του.

«Δεν μπορώ να βρω τρόπο να ευχαριστήσω την υπηρεσία της πτήσης 607 των American Airlines από το Λας Βέγκας στην Φιλαδέλφεια. Όλοι με βοήθησαν με αυτό το εγχείρημα απρόσκοπτα», έγραψε η σύζυγός του στο Facebook, όταν μοιράστηκε το βίντεο με τους φίλους της.

Here's a MUST WATCH! A few weeks ago, my husband Eric Sadiwnyk got quite the surprise on our returning flight from Las...

Δημοσιεύτηκε από Lisa Sadiwnyk στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Η Λίζα είχε μάθει ότι ήταν έγκυος κατά την επίσκεψή της στο Λας Βέγκας, όμως το κράτησε μυστικό για τρεις ημέρες, ελπίζοντας ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους θα την βοηθούσε να ανακοινώσει το γεγονός με ένα μοναδικό τρόπο.

«Δεν βρίσκω συχνά την ευκαιρία να κάνω έκπληξη στον σύζυγό μου και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πίστεψα ότι θα είχε πλάκα να τον πιάσω απροετοίμαστο με αυτά τα υπέροχα », δήλωσε.

*Το κείμενο μεταφράστηκε από την βρετανική έκδοση της Huffington Post.

Sponsored Post