ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/08/2015 14:44 EEST | Updated 14/08/2015 14:48 EEST

Μποξέρ έκοψε το πέος του εραστή της συζύγου του με κλαδευτήρι και το πέταξε στην τουαλέτα

Twitter

Χωρίς πέος ζει ο 42χρονος δικηγόρος Minato Ward γιατί του το έκαψε με ένα κλαδευτήρι ένας 24χρονος μποξέρ όταν τον έπιασε επ' αυτοφόρω να κάνει σεξ με την σύζυγό του.

Ο λόγος για τον Γιαπωνέζο Ikki Kotsugai ο οποίος όταν κατάλαβε ότι η σύζηγός του έχει εραστή άρχισε να την παρακολουθεί.

Ο νεαρός μποξέρ την είδε να μπαίνει σε ουρανοξύστη στην περιοχή Minato Ward του Τόκιο όπου ο δικηγόρος διατηρεί το γραφείο του.

Αφήνοντας να περάσει λίγο η ώρα, ανέβηκε στο ε στο γραφείο του δικηγόρου και εισέβαλε μέσα σπάζοντας την πόρτα με τις γροθιές του όπου είδε την γυναίκα του να ντύνεται και να φεύγει τρέχοντας. Την πρόλαβε και την γρονθοκόπησε μια φορά. Η γυναίκα έπεσε σε μια βιβλιοθήκη αλλά αιμόφυρτη κατάφερε να σηκωθεί.

Στη συνέχεια πλησίασε τον δικηγόρο και αφού τον γρονθοκόπησε πήρε ένα κλαδευτήρι, του έκοψε το πέος και στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο όπου και του έριξε στην τουαλέτα.

Μετά στάθηκε στη μέση του δωματίου επάνω από τον ημιθανή και αιμόφυρτο δικηγόρο και περίμενε την αστυνομία. Σε ελάχιστο χρόνο έφτασαν οι αστυνομικοί. Οι πρώτες κουβέντες του μποξέρ ήταν: "Του τα έκοψα και τα ξέπλυνα στη λεκάνη. Εκεί θα τα βρείτε. Τράβηξα και το καζανάκι"

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον μποξέρ και αναφέρουν ότι εδώ και δυο χρόνια βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του, η οποία διαμαρτυρόταν για τη βίαιη συμπεριφορά του.

ΠΗΓΗ:metro.co.uk

Sponsored Post