ΔΙΕΘΝΕΣ
21/09/2018 12:50 EEST | Updated 21/09/2018 12:52 EEST

H Ferrari βγάζει βιβλίο και κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Όχι, δεν είδατε λάθος φίλοι μου. Η Ferrari βγάζει βιβλίο και κοστίζει μόνο 26.000 ευρώ. Μπορεί να μην έχετε τα χρήματα να αγοράσετε την ίδια την Ferrari αλλά σας έχουμε την εναλλακτική λύση.

To βιβλίο προορίζεται για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και αφού η εταιρεία γιορτάζει 71 χρόνια από την δημιουργία του, είναι το ίδιο μοναδικό στη σχεδίαση. Είναι ραμμένο στο χέρι και στο εξώφυλλο υπάρχει το διάσημο άλογο της Ferrari πάνω σε κόκκινο φόντο. Το βιβλίο θα συνοδεύεται και από έναν βιβλιοστάτη.

Youtube

 Το.. εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός, ότι η θήκη μαζί με τον βιβλιοστάτη έχουν σκοπό να αναπαράγουν τα βασικά σχήματα ενός 12κύλινδρου κινητήρα της Ferrari. Το βιβλίο σχεδιάζει ο Μαρκ Νιούσον, ένας από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς σχεδιαστές του κόσμου.

Youtube

 Οι συλλέκτες θα μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα 250 μοναδικά αντίγραφα  που θα βρίσκονται σε θήκη από αλουμίνιο.

Μην ανησυχείτε όμως. Αν θεωρείτε ότι το ποσό των 26.00 ευρώ είναι αστρονομικό, σας έχουμε και πάλι την λύση. Τα υπόλοιπα 1.697 αντίγραφα του βιβλίου της περιορισμένης έκδοσης, θα πωληθούν 6.000 δολάρια το καθένα, αλλά δυστυχώς θα έχουν μόνο την αλουμινένια θήκη.

Το βιβλίο θα έχει τον τίτλο «Ferrari» και θα εκδοθεί τον Οκτώβρη.

(Με πληροφορίες από CNN)