ΔΙΕΘΝΕΣ
20/10/2018 19:21 EEST | Updated 20/10/2018 19:51 EEST

H μητέρα του τον απέρριψε επειδή ήταν παραμορφωμένος. Δείτε πώς έγινε μετά τις πλαστικές

Georgiy Datsenko via Getty Images

O Κάμπου Σι ήταν μόλις 10 χρονών όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Μέχρι τα 18 του, ο όγκος είχε εξαπλωθεί τόσο στο πρόσωπό του, σε σημείο να του επηρεάζει και την όραση. 

Μεγαλώνοντας, το περιβάλλον του τον απέφευγε επειδή κανείς δεν κατάλαβε την κατάστασή του και νόμιζε ότι ήταν μεταδοτική.

Ο μόνος που τον υποστήριξε ήταν ο πατέρας του, αφού μέχρι και η μητέρα του τον είχε απομακρύνει από κοντά της.

Το ταξίδι ζωής ξεκίνησε πριν από 14 μήνες,όταν Ιταλοί γιατροί διέγνωσαν  ότι ο όγκος ήταν μια σπάνια μορφή καρκίνου που ονομάζεται Burkitt λέμφωμα, η οποία προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 Αυτό το ταξίδι, από την πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού, στην Ιταλία, έμελε να είναι ευεργετικό καθώς υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης έπειτα από αφαιρέσεις του όγκου.

Τρεις εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση του, ο Κάμπου Σιεπέστρεψε στο σπίτι του στην Ακτή του Ελεφαντοστού, όπου η κοινότητα του τον απέρριψε ξανά. Ωστόσο, ήταν ευπρόσδεκτος από τον πατέρα του και, πλέον, και τη μητέρα του.

Ο νεαρός  θα επιστρέψει στην Ιταλία στο μέλλον για περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει να αποτελεί μέρος της κοινότητας ξανά.

Όπως είπε ο ίδιος, συγκινημένος: «Το πρόσωπό μου έχει αλλάξει. Δεν έχει τελειώσει, αλλά έχει αλλάξει. Δεν είμαι όπως πριν».

 

(Με πληροφορίες από daily mail)