ΔΙΕΘΝΕΣ
04/02/2019 07:15 EET

H συγκινητική ιστορία φιλίας δύο ιδιαίτερων αγοριών, που παίζουν στη διαφήμιση του Χ-ΒΟΧ

Το τρυφερό μήνυμα της συμμετοχικότητας, «όταν παίζουν όλοι, κερδίζουμε όλοι».

microsoft ad super bowl

Δύο 9χρονα αγοράκια από το Τέξας κατέκτησαν τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών στο ημίχρονο του Super Bowl.

Στη διαφήμιση του Xbox Adaptive Controller, ο Οουεν και ο Γκάναρ δείχνουν τη φιλία τους και περνούν το μήνυμα της συμμετοχικότητας, όπως και τα άλλα παιδιά με ειδικές ικανότητες που εμφανίζονται στο διαφημιστικό, για την προβολή του οποίου στο Super Bowl η Microsoft πλήρωσε 5 εκατομμύρια/30 δευτερόλεπτα.

Ο Γκάναρ Φρανσιόν και ο Οουεν Σίρμονς είναι από το Όστιν και είναι κολλητοί φίλοι από τον καιρό που πήγαιναν νηπιαγωγείο, γράφει το nbcdfw.

Ο Όουεν, που παίζει με το ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά με κινητικά προβλήματα  Xbox Adaptive Controller, έχει μια σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Εσκομπάρ και του δημιουργεί προβλήματα στις αρθρώσεις και τους μύες.

«Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε 33 διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις για να διορθώσει τους αστραγάλους και τα γόνατά του, ενώ πολλές από αυτές ήταν και στην σπονδυλική του στήλη», δήλωσε η μητέρα του, Έρικα Σίρμονς. 

Τον Οκτώβριο, ένας φίλος έστειλε μέιλ στην Έρικα σχετικά με μια οντισιόν για τηλεοπτική διαφήμιση. Σύντομα, και τα δύο αγόρια έκαναν μια συνέντευξη Skype, εγκρίθηκαν και πέταξαν στο Βανκούβερ για το γύρισμα.

Ο Γκάναρ είναι ο προστάτης του Οουεν σε όλες τις στιγμές. Όταν κάποιος του είπε ότι πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο παιδί για να κάνει παρέα με τον Οουεν, ο Γκάναρ του απάντησε: «Όχι, ο Όουεν είναι ο ιδιαίτερος και είμαι τυχερός που είναι φίλος μου».

 

Με πληροφορίες από nbcdfw