ΔΙΕΘΝΕΣ
29/03/2019 17:11 EET | Updated 29/03/2019 18:36 EET

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος Her's

Η δισκογραφική τους εταιρεία Heist on Hit περιέγραψε τους Her’s σαν μια από τις πιο αγαπημένες και ανερχόμενες μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα δύο μέλη του μουσικού συγκροτήματος Her’s και ο μάνατζερ των περιοδειών τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής τους εταιρείας.  Ο Στίβεν Φιτζπάτρικ και Οντάν Λάντινγκ , πραγματοποιούσαν περιοδεία στις ΗΠΑ.

Μόλις λίγες μέρες πριν οι Her’s είχαν εμφανιστεί ζωντανά στο BBC. Περιόδευαν για δεύτερη φορά στις ΗΠΑ.  Είχαν προγραμματιστεί 19 συναυλίες. 

Η δισκογραφική τους εταιρεία Heist on Hit περιέγραψε τους Her’s σαν μια από τις πιο αγαπημένες και ανερχόμενες μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου.  «Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι. Η ενέργειά τους, η ζωηρότητά τους και το ταλέντο τους καθόρισαν την εταιρείας μας. Ήταν ζεστοί άνθρωποι, ευγενικοί και αστείοι», ανέφερε σε δήλωσή της η δισκογραφική εταιρεία. 

Οι Her’s κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι ονόματι Dorothy το 2016. Ένα χρόνο μετά, έβγαλαν ένα compilation άλμπουμ με 9 τραγούδια ονόματι Songs of Her’s, το οποίο ουσιαστικά υπήρξε προάγγελος της πρώτης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς Invitation to Her’s τον Αύγουστο του 2018. 

 Tα μέλη του  βρετανικού συγκρότηματος Coldplay έγραψαν στηον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter τους: 

«Τόσο τραγική είδηση ο θάνατος των μελών του βρετανικού συγκροτήματος Her’s και του μάνατζέρ τους, που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στις ΗΠΑ. Παρακαλώ τιμήστε τους ακούγοντας την απίστευτη μουσική τους για το # SynchroSunday αυτής της εβδομάδας. Αντίο»

(Mε πληροφορίες από BBC