ΔΙΕΘΝΕΣ
06/02/2019 08:53 EET

HΠΑ: Φοιτήτρια ανακάλυψε ότι ένας άνδρας ζούσε για μέρες στην ντουλάπα της

Τον έπιασε να φορά κάλτσες και σορτσάκια της.

Μια φοιτήτρια από τη Βόρεια Καρολίνα, ονόματι Μάντι, τις τελευταίες ημέρες κοιμόταν με τον φόβο ότι το σπίτι της ήταν στοιχειωμένο, καθώς άκουγε διάφορους θορύβους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

 Επιστρέφοντας το Σάββατο μεσημέρι όμως από τη δουλειά της, οι παράξενοι ήχοι δεν είχαν σταματήσει και διαπίστωσε πως προέρχονταν από τη ντουλάπα. Ανοίγοντας τη ντουλάπα είδε - ίσως - το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει.

Ένας 30χρονος, ονόματι Άντριου Σουόφορντ, ήταν κλεισμένος στη ντουλάπα της, φορώντας κάλτσες και σορτσάκια της. Το σπίτι δεν φαινόταν ότι είχε υποστεί διάρρηξη, ούτε έλειπαν άλλα αντικείμενα.

Guilford County Sheriff's Office website

«Ο ήχος ήταν σαν να βρισκόταν ένα ρακούν στην ντουλάπα μου. Τρόμαξα. Σκέφτηκα ποιος μπορεί να είναι εκεί μέσα»., ανέφερε στο Fox 8, η Μάντι.

Η αστυνομία έφτασε στις φοιτητικές εστίες για να συλλάβει τον άνδρα. Ο Ντρου, ωστόσο, δεν ήταν βίαιος και παραδόθηκε χωρίς ν′ αντισταθεί. 

Το περιστατικό μάλιστα έγινε δέκα λεπτά πριν φτάσει ο σύντροφος της Μάντι και υπάρξουν περαιτέρω παρεξηγήσεις.

Η αστυνομία του Γκρίνσμπορο δεν αποκάλυψε πώς ο Άντριου κατόρθωσε να εισέλθει στο διαμέρισμα, ενώ η Μάντι και οι συγκάτοικοί της διαβεβαίωσαν πως πάντα κλειδώνουν την πόρτα.

Ο Άντριου εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης και παρέμεινε υπό κράτηση.  Αυτή τη στιγμή κρατείται επί συνολικού ποσού 26.600 δολαρίων εγγύησης στη φυλακή του Guilford County.