Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για μην χάνετε το αμάξι σας

Επειδή όλοι μας ξεχνάμε που έχουμε παρκάρει
HuffPost US

Σύμφωνα με την HuffPost US, υπάρχει ένας εξαιρετικός τρόπος για να μην χάνει κανείς το αυτοκίνητό του – και γίνεται εύκολα μέσω κινητού.

Σε όλους μας έχει τύχει να σπαταλήσουμε χρόνο (πέρα από στιγμές άγχους) όταν έχουμε ξεχάσει που έχουμε παρκάρει και αναζητούμε για ώρα το αγαπημένο μας αμάξι. Ιδίως όταν πρόκειται για ένα μέρος όπως το αεροδρόμιο, ένα μεγάλο πολυκατάστημα ή μια μεγάλη συναυλία, αφού παντού είτε τα πάρκινγκ είναι τεράστια και χαώδη, είτε έχουν πολλούς ορόφους, είτε καταλήγουμε να παρκάρουμε σε έναν χωματόδρομο στη μέση του πουθενά.

Την καλύτερη λύση προσφέρουν τα σύγχρονα smartphones και οι εφαρμογές με χάρτες.

Πως θα το κάνετε: αφού παρκάρετε και προτού απομακρυνθείτε από το αυτοκίνητό σας, ανοίξτε την εφαρμογή με τους χάρτες. Πατήστε την παρούσα θέση σας (με το βελάκι στην γωνία άνω δεξιά) και μια μπλε τελεία θα υποδείξει την ακριβή σας τοποθεσία.

HuffPost US

Πατώντας την μπλε τελεία, καταγράφετε την τοποθεσία σας. Αν είστε με φίλους, μπορείτε να «μοιραστείτε» την τοποθεσία σας ώστε να ξέρουν κι αυτοί που έχετε παρκάρει. Αφού τελειώσετε τα ψώνια σας ή μετά τη συναυλία, ανοίγετε πάλι την εφαρμογή και η μπλε τελεία θα σας δείξει ακριβώς που έχετε παρκάρει.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για να βρείτε τους φίλους σας σε ένα μουσικό φεστιβάλ, σε κάποια μεγάλη αθλητική εκδήλωση, ή οπουδήποτε έχει πολυκοσμία.

Πηγή: HuffPost US

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση