ΔΙΕΘΝΕΣ
04/04/2018 17:35 EEST | Updated 04/04/2018 19:04 EEST

Ινδία: 23χρονη πάλεψε με τίγρη για να σώσει την κατσίκα της ενώ υπέστη κι η ίδια τραυματισμούς

Gannet77 via Getty Images

Tυχερή στάθηκε η 23χρονη Rupali Meshram η οποία κατάφερε να επιζήσει μετά από μάχη που έδωσε με μια τίγρη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, το περιστατικό συνέβη στο κρατίδιο Maharashtra της Ινδίας, ενώ η νεαρή έτρεξε γρήγορα έξω από το σπίτι της όταν άκουσε την κατσίκα της να βελάζει δυνατά. Προκειμένου να την προστατέψει άρπαξε ένα ξύλο κι άρχισε να χτυπά την τίγρη η οποία της ανταπέδωσε την επίθεση.

Η 23χρονη όσο και η μητέρα της υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς ενώ ήδη έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κατσίκα ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα αλλά σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας. Η 23χρονη τράβηξε και φωτογραφία από τα τραύματα των γυναικών.

Η Meshram τραυματίστηκε στο κεφάλι, το στήθος, τα πόδια και τα χέρια, αλλά ήταν όλα τα τραύματα επιφανειακά και ανάρρωσε πλήρως.

«Νόμιζα πως η κόρη μου θα πεθάνει», είπε στο BBC η μητέρα της, σημειώνοντας πως τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κόρη της μέσα στο αίμα να προσπαθεί να διώξει την τίγρη με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, στο συγκεκριμένο χωριό συχνά εμφανίζονται άγρια ζώα επειδή βρίσκεται κοντά σε πάρκο άγριας ζωής.