ΔΙΕΘΝΕΣ
11/06/2019 16:15 EEST

Ινδία: Δελτίο ειδήσεων μετέδωσε ότι εξωγήινοι ίσως άρπαξαν αγνοούμενο αεροσκάφος

Χρησιμοποιώντας γραφικά εφέ που αναπαριστούσαν την στιγμή της αρπαγής...

Twitter/Snehesh Alex Philip

Καθώς το μυστήριο ενός εξαφανισμένου αεροσκάφους ΑΝ-32 της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίζει να προβληματίζει τις αρχές της χώρας, κάποια τοπικά ΜΜΕ έφτασαν στο σημείο να αναπτύσσουν και να προβάλλουν ιστορίες για πιθανή αρπαγή του απο εξωγήινους.

Το στρατιωτικό αεροσκάφος με 13 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε στην περιοχή Μετσούκα, κοντά στα σύνορα με την Κίνα την περασμένη Δευτέρα, όταν έχασε επαφή με τον πύργο ελέγχου μετά την απογείωσή του από το Τζόρχατ.

Η Πολεμική Αεροπορία της Ινδίας προσφέρει αμοιβή 500.000 ινδικών ρουπιών ( 7.200 δολάρια) για πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του αγνοούμενου αεροσκάφους, αφού δεν κατάφερε να το βρει μετά από εκτεταμένη αναζήτηση έξι ημερών.

Η ινδική κυβέρνηση έχει επικριθεί έντονα, επειδή δεν κατάφερε να εντοπίσει το αεροπλάνο και τώρα κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί να έχουν απαχθεί από εξωγήινους.

Ο παρουσιαστής Ζιι Χιντουστάν ανέπτυξε σε δελτίο ειδήσεών τη θεωρία του περί απαγωγής των μελών του πληρώματος από εξωγήινα όντα, με τη χρήση δραματικών γραφικών εφέ σε μια τεράστια οθόνη ακριβώς από πίσω του.

Οπως ήταν φυσικό, η παρουσίαση αυτή προκάλεσε τον χλευασμό των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται αεροπλάνο AN-32 της  Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τον Ιούλιο του 2016, ένα αεροσκάφος του ίδιου τύπου, που μετέφερε 29 άτομα, εξαφανίστηκε ενώ πετούσε από το Τσενάι με προορισμό τον Πόρτ Μπλερ. 

Οπότε, ίσως είναι οι εξωγήινοι που κλέβουν εν τέλει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη από τον ινδικό ουρανό....

Πηγή: RT

Sponsored Post