ΔΙΕΘΝΕΣ
13/12/2017 14:48 EET | Updated 13/12/2017 14:52 EET

Ινδία: Γυναίκα συνελήφθη για σχέδιο «αντικατάστασης» του άντρα της από τον εραστή της μέσω πλαστικής

Οι γονείς πίστεψαν την ιστορία- ο αδελφός του συζύγου όχι

 Δύο εραστές στην Ινδία κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον σύζυγο της γυναίκας και μετά προσπάθησαν μέσω πλαστικής χειρουργικής να τον...αντικαταστήσουν (με τον άνδρα εραστή).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, έριξαν οξύ στο πρόσωπο του άνδρα εραστή σε μια «στημένη» επίθεση, και σχεδίαζαν να πουν ότι (το πρόσωπο) άλλαξε μετά από πλαστική εγχείρηση, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας Τελανγκάνα.

Οι γονείς του συζύγου πίστεψαν την ιστορία και πλήρωσαν τα έξοδα του νοσοκομείου- ωστόσο ο αδελφός του υποψιάστηκε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι όταν πήγε να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο, και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία προχώρησε σε τεστ δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανακάλυψε την αναντιστοιχία.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του συζύγου κατήγγειλε το ζευγάρι των εραστών για φόνο. Η σύζυγος, Σουάτι Ρέντι, έχει συλληφθεί, και ο εραστής της, Ρατζές Αγιάκολου, θα συλληφθεί μόλις ολοκληρωθεί η φροντίδα των εγκαυμάτων του και λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο σύζυγος, Σουντχακάρ Ρέντι, φέρεται να σκοτώθηκε τη νύχτα της 26ης Νοεμβρίου και το πτώμα του να εξαφανίστηκε την επόμενη ημέρα, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ρέντι έχει ομολογήσει τον φόνο.

Ο Ρατζές Αγιάκολου εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Νοεμβρίου, με τη Ρέντι να ενημερώνει τους συγγενείς του συζύγου της για την υποτιθέμενη επίθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς του Σουντχακάρ Ρέντι πίστεψαν όντως πως ήταν ο γιος τους που χρειαζόταν περίθαλψη στο νοσοκομείο, και πλήρωσαν τα νοσοκομειακά έξοδα (500.000 ρουπίες- περίπου 7.750 δολάρια). Ωστόσο, τα σχέδιά των εραστών ανέτρεψε η επίσκεψη του αδελφού του Ρέντι στο νοσοκομείο στις 9 Δεκεμβρίου.