Άιρις Άπφελ: Η γιαγιά του μόντελινγκ υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στα 97 της

Ποτέ δεν είναι αργά.

H Άιρις Άπφελ είναι δηλώνει επιχειρηματίας, διακοσμήτρια και γευσιγνώστρια. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται και με την μόδα. Πλέον, ήρθε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και μάλιστα με την εταιρεία IMG Models που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τις Τζίτζι Χαντίντ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Μιράντα Κερ και άλλα τεράστια ονόματα του χώρου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν είχα κανονικό ατζέντη», σχολίασε η 97χρονη, εξηγώντας πως μέχρι σήμερα χειριζόταν μόνη τις οποιεσδήποτε συνεργασίες της. «Είμαι κορίτσι που τα έκανε πάντα όλα μόνο του. Ποτέ δεν περίμενα η ζωή μου να πάρει τέτοια τροπή οπότε δεν ήμουν προετοιμασμένη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων...» δηλώνει μεταξύ άλλων.

Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η δουλειά της στο πρακτορείο, Η ίδια αποκλείει την πασαρέλα. Ο πρόεδρος του IMG πάντως μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Η Άιρις είναι είδωλο και ταλέντο. Είμαι ευτυχής που συνεργαζόμαστε», δήλωσε ο Ιβάν Μπαρντ.

Έχει σχεδιάσει ρούχα για τους περισσότερους προέδρους των ΗΠΑ, από τον Τρούμαν μέχρι τον Κλίντον. Μόνο ο Τζωρτζ Μπους ο νεότερος της ξέφυγε.

Το 2018, η Άιρις έγινε το γηραιότερο πρόσωπο για το οποίο δημιουργήθηκε μια Μπάρμπι.

Πηγή: CNN