Συγκλονίζει και συγκινεί ιταλίδα παρουσιάστρια όταν αποκαλύπτει live ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο

«Σας παρακαλώ όταν θα με συναντάτε στον δρόμο, συνεχίστε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα»

Τη δική της προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο περιγράφει μια Ιταλίδα παρουσιάστρια του καναλιού Italia Uno του Ομίλου Μπερλουσκόνι.

Η Νadia Toffa είναι 38 ετών ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη και ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Τεργέστη, έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά από δύο μήνες ξεκούρασης, επέστρεψε στην εκπομπή της. Στον τηλεοπτικό αέρα επέλεξε να αποκαλύψει όσα βίωνε το τελευταίο διάστημα. «Διαγνώσθηκα με καρκίνο. Τους μήνες που πέρασαν υποβλήθηκα σε θεραπεία, έκανα χημειοθεραπείες και μία επέμβαση. Θεωρητικά ξεπέρασα τον καρκίνο, ωστόσο είναι πιθανόν να έχει μείνει κάποιο κύτταρο της ασθένειας ενεργό», εξομολογείται.

Όπως λέει στη συνέχεια, θέλει να κάνει την εμπειρία της γνωστή διότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο κανείς πρέπει να ντρέπεται. «Ούτε εγώ ντρέπομαι για την περούκα που φοράω», είπε σύμφωνα με τη La Repubblica.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια τέλος απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της, λέγοντάς τους:

«Σας ζητώ να συνεχίσετε να φέρεστε απόλυτα κανονικά. Να συνεχίσετε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα, όταν θα με συναντάτε στον δρόμο να μου λέτε τα ίδια πράγματα, όπως πριν. Μη μας φέρεστε σαν να είμαστε άρρωστοι, διότι είμαστε πολεμιστές. Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, είναι ο δυναμικότερος και πιο εντάξει άνθρωπος που υπάρχει».

Το μήνυμα που στέλνει προβλήθηκε από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης προκαλώντας και χιλιάδες θετικές αντιδράσεις στα social media, μέσα από τα οποία οι χρήστες εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.