ΔΙΕΘΝΕΣ
08/01/2020 17:33 EET

Και ο σερ Ελτον Τζον δίνει ένα εκατ. δολάρια στον αγώνα κατά των πυρκαγιών στην Αυστραλία

«Πρέπει όλοι να ενωθούμε και να πολεμήσουμε».

Jordan Strauss/Invision/AP

Δύο ακόμα γνωστά ονόματα της show biz έρχονται να προστεθούν στην λίστα αυτών που προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην Αυστραλία για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μετά τις Κάιλι Μινόγκ, Πινκ, Κρις και Λιαμ Χένσγουερθ, όπως και Νικόλ Κίντμαν, σειρά πήρε ο σερ Ελτον Τζον, προσφέροντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Κατά την διάρκεια συναυλίας του στο Σίδνεϊ ο Βρετανός τραγουδιστής απευθυνόμενος στο κοινό είπε, «αυτή είναι μία εξαιρετική χώρα, την οποία επισκέπτομαι από το 1971. Αγαπώ αυτόν τον τόπο πάρα πολύ. Μου ραγίζει την καρδιά να βλέπω τέτοια καταστροφή. Πρέπει όλοι να ενωθούμε και να πολεμήσουμε. Αυτή είναι η δική μου συμβολή στον αγώνα. Αγαπάω την Αυστραλία. Στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους, εύχομαι ο Θεός να τους ευλογήσει και οι ζωές τους να επανέλθουν σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς».

Όσο για την Κάιλι Τζένερ, η δική της δωρεά, του ενός εκατομμυρίου δολαρίων,  ήρθε μία μέρα μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ύστερα από την ανάρτηση της φωτογραφίας, που έδειχνε ένα κοάλα στην αγκαλιά ενός πυροσβέστη μαζί με τις παντόφλες της, μάρκας Louis Vuitton, από γούνα μινκ.

Πηγή: HuffPost UK