ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/04/2020 17:40 EEST | Updated 06/04/2020 18:27 EEST

Κακοποιοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον βροχερό καιρό – Τι δεν υπολόγισαν

Ηθελαν να αλωνίσουν εν μέσω καραντίνας αλλά δεν τα είχαν υπολογίσει όλα...

EUROKINISSI

Σεργιάν βγήκαν ληστές και διαρρήκτες το βράδυ της Κυριακής, σε μία προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι λόγω της βροχής ήταν μειωμένες οι περιπολίες των μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στο δρόμο υπήρχαν, ωστόσο, περιπολικά της Αμεσης Δράσης, τα οποία σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε λίγες ώρες συνέλαβαν πέντε κακοποιούς.

Στον Γέρακα περιπολικό εντόπισε αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες να κινείται ύποπτα. Αμέσως οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, όμως αυτό ανέπτυξε ταχύτητα με συνέπεια να αρχίσει καταδίωξη. Μετά από λίγο το όχημα ακινητοποιήθηκε. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη με αποτέλεσμα να συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις. Μέσα στο όχημα, το οποίο ήταν κλεμμένο από το Μαρκόπουλο, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι τέσσερις άντρες κατευθύνονταν προς κάποιο σπίτι, το οποίο είχαν βάλει στόχο. Το γεγονός ότι δεν είχαν πάνω τους κλοπιμαία τους δείχνει ότι δεν γύριζαν από κάποια ληστεία.

Μισή ώρα αργότερα η Αμεση Δράση έλαβε σήμα για ύποπτες κινήσεις ανδρών στην οδό Βαθέως στους Αμπελόκηπους. Δύο άτομα προσπαθούσαν να διαρρήξουν αυτοκίνητα. Οι ύποπτοι άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και τους συνέλαβαν. Οπως διαπιστώθηκε, είχαν διαρρήξει τρία αυτοκίνητα, μάρκας Smart και μάλιστα είχαν πάνω τους τα κλοπιμαία.

HuffPost Greece

Λίγη ώρα αργότερα στην οδό Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκαν δύο ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Οι κακοποιοί προσπάθησαν στη θέα των αστυνομικών να κρύψουν το πιστόλι που είχαν πάνω τους.

HuffPost Greece

Οι δύο άντρες είχαν ληστέψει νωρίτερα με την απειλή πιστολιού κατάστημα εστίασης στην οδό Τζώρτζ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους.