ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/03/2020 11:49 EET

Kalesma Mykonos:​ Νέα πρόταση στο νησί των ανέμων

Έτοιμο το σύγχρονο κυβιστικό σύμπλεγμα των 25 σουιτών και των 2 βιλών, στο χρώμα κατατεθέν των Κυκλάδων.

Kalesma Mykonos
.

Η Μύκονος, αποτελεί σημείο αναφοράς στον πολυτελή, κυρίως, τουρισμό της Ελλάδας. Εκεί υπάρχουν και συνεχίζουν να κατασκευάζονται θαυμάσια ξενοδοχεία και συγκροτήματα κατοικιών.

Ένα από τα νέα συγκροτήματα, αποκαλύφθηκε στον Ορνό. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κυβιστικό σύμπλεγμα με 25 σουίτες και 2 βίλες, στο χρώμα κατατεθέν των Κυκλάδων.

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από απλότητα και εκλεπτυσμένη κομψότητα. Τα υλικά -μασίφ ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, λυγαριά- υποστηρίζουν τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας, ενώ οι ανεπεξέργαστες σχεδόν υφές τους, το βουρτσισμένο ξύλο της βελανιδιάς, η αμμοβολημένη πέτρα, το σφυρηλατημένο μέταλλο και τα λινά υφάσματα, παραπέμπουν στην αγνότητα της πρώτης ύλης. Οι χρωματικοί τόνοι είναι γήινοι -το χρώμα της στάχτης, το γκρι-μπεζ, το σκούρο καφέ, το μαύρο του κάρβουνου, το υπόλευκο- συνθέτουν το περίγραμμα του συγκροτήματος.

 

Kalesma Mykonos
.

 

Οι 63 τ.μ. εσωτερικά και 90 τ.μ εξωτερικά, σουίτες,​ διαθέτουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, ενώ οι δύο βίλες του συγκροτήματος, 240τ.μ εσωτερικού και μέχρι​ ​300 τ.μ εξωτερικού χώρου, προσφέρουν ταυτόχρονα απόλυτη αυτονομία, αλλά και απευθείας σύνδεση με όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει και εστιατόριο με ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά.