Κάμερα ασφαλείας «τσάκωσε» μητέρα να παρατάει το παιδί της έξω από ξένο σπίτι

Η στιγμή της εγκατάλειψης είναι συγκλονιστική. Μία γυναίκα με μακριά μαλλιά, έχοντας μαζί της ένα δίχρονο παιδάκι, χτυπάει το βράδυ, βιαστικά, το κουδούνι ενός σπιτιού και φεύγει τρέχοντας προς το αυτοκίνητό της, αφήνοντας το παιδάκι σαστισμένο έξω από την πόρτα άγνωστων ανθρώπων. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ανοίγει και βλέπει μπροστά της το παιδάκι να τον κοιτάει μέσα στα μάτια, χωρίς να μιλάει αλλά και χωρίς να κλαίει που η μαμά του το παράτησε, φεύγοντας γκαζώνοντας με το αυτοκίνητό της.

Το σπίτι στο Τέξας είχε κάμερες ασφαλείας και αφού η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πήρε το αγοράκι μέσα στο σπίτι της, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έκανε έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας.

Όπως γράφει η daily mail, το αγοράκι, που το λένε Ρόγιαλ Πρινς Σίμονς, αφέθηκε σε πλούσια γειτονιά, όπου τα σπίτια κοστίζουν γύρω στα 300.000 δολάρια και συνήθως διαθέτουν γήπεδα του τένις και πισίνες.

Οι αστυνομικές αρχές, παρόλο που έδωσαν το βίντεο της εγκατάλειψης στη δημοσιότητα, δεν δημοσιοποιούν την ταυτότητα της μητέρας ή του πατέρα του άτυχου αγοριού και δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αν θα δοθεί το αγοράκι σε ανάδοχη οικογένεια, τοποθετηθεί σε κάποιο ίδρυμα ή δοθεί η κηδεμονία του σε συγγενείς της οικογένειας...

(Με πληροφορίες από DAILY MAIL)

Popular in the Community