ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/04/2015 03:26 EEST | Updated 30/04/2015 03:26 EEST

Τρεις μαχαιριές με μίσος δέχθηκε η 67χρονη που δολοφονήθηκε στα Καμίνια

Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου

Τρεις μαχαιριές από άτομο που σίγουρα είχε μίσος εναντίον της δέχθηκε η 67χρονη, η οποία βρέθηκε προχθές άγρια δολοφονημένη μέσα στην πολυκατοικία της στα Καμίνια.

Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση. Το θύμα έφερε τρία τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος. Παρότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, ο ιατροδικαστής δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη στο προσωπικό και φιλικό περιβάλλον της. Στη διώροφη οικογενειακή μονοκατοικία της οδού Θεσσαλονίκης στα Καμίνια δεν εντοπίζονται ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο εσωτερικό της.

Η 67χρονη δεν φαίνεται να είχε, τουλάχιστον γνωστές, διαφορές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο έγκλημα, ενώ περιγράφεται από τους οικείους και γείτονες ως μία πρόσχαρη και ευγενική γυναίκα. Ήταν χωρισμένη, και είχε δύο παιδιά, Αρχιμανδρίτης ο ένας και καθηγητής ο άλλος, τα οποία έχουν συγκλονιστεί από τον βίαιο χαμό της. Η 67χρονη έμενε στον 1ο όροφο του κτιρίου και ο αδερφός στον 2ο, ενώ στο ισόγειο έμενε η μητέρα τους. Εντοπίστηκε από τον αδερφό της στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στο πλυσταριό της αυλής του ισογείου, αιμόφυρτη και ημίγυμνη. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από οικείους και γνωστούς του θύματος και αναμένουν τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξερεύνηση για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων.

Sponsored Post