ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/09/2018 14:30 EEST

Καμμένος κατά ΣΚΑΪ: «Εδειξαν φωτογραφίες του 2011 ως προχτεσινές»

Eurokinissi

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με τα πλάνα που προβλήθηκαν από το παμμακεδονικό συλλαλητήριο. «Είδα στον Σκάι και σε ένα άλλο μέσο που δεν θέλω να κατονομάσω, σήμερα το πρωί, να βγάζουν φωτογραφίες του 2011 ως προχτεσινά επεισόδια», είπε ο Πάνος Καμμένος στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου από τη ΔΕΘ.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στο συλλαλητήριο, είπε: «Δεν αμφιβάλλω ότι έγιναν επεισόδια. Εγώ είμαι από αυτούς που βοήθησαν στα συλλαλητήρια και οι ΑΝΕΛ συμμετέχουμε σε αυτά. Αλλά να κάνεις ένα συλλαλητήριο τη μέρα που μιλά ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, που έχεις εδώ Αμερικάνο υπουργό και γερουσιαστές, που παράλληλα κάνει πορεία το ΠΑΜΕ, οι εικόνες που είδαμε δεν τιμάνε κανένα.Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν με τον ημίγυμνο με τις μάσκες, δείχνει ότι κάποιοι ακραίοι προσπαθούν να εκθέσουν αυτούς που πραγματικά πονάνε για τη Θεσσαλονίκη. Αυτές οι εικόνες μας εξέθεσαν όλους».


Σχετικά με τις συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις στο συλλαλητήριο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν τέτοιου είδους συγκρούσεις, αλλά όταν υπάρχουν υψηλά ιστάμενοι Αμερικάνοι, τα μέτρα ασφαλείας είναι τέτοια που πολλές φορές οδηγούν σε χρήση μέτρων που κανονικά δεν έπρεπε να χρησιμοποιούνται».

Υπενθυμίζεται ότι  προχτές, δημοσιογράφος της «Αυγής» χαρακτήρισε fake news τα πλάνα (της Βεργίνας TV) που πρόβαλε ο ΣΚΑΙ από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.