ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/01/2019 15:31 EET

Καρδίτσα: «Καλέστε την Αστυνομία, σκότωσα την γυναίκα μου!»

Δράστης και θύμα είχαν δύο κόρες και το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση.

trikalanews.gr
Το σπίτι του δράστη, στο Αγναντερό Καρδίτσας.

Ενας άντρας 54 ετών τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του, 51 ετών, το βράδυ της Κυριακής, σε χωριό του νομού Καρδίτσας. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalanews.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακή, ο δράστης πήγε στο γειτονικό σπίτι της θείας του και της είπε σε κατάσταση αμόκ: «Ειδοποίησε την Αστυνομία, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Δράστης και θύμα, είχαν δύο κόρες και το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση. Εκείνος έμενε στο σπίτι τους, στο χωριό Αγναντερό και η σύζυγός του στην Καρδίτσα.  Ήταν οδηγός σε ξυλαποθήκη στην Καρδίτσα αλλά τον τελευταίο καιρό δεν δούλευε.

Ακόμη έγινε γνωστό ότι το θύμα είχε ένα παλιό σπίτι στο Αγναντερό όπου είχε μαζέψει τουλάχιστον 20 σκυλιά και για να τα ταΐζει πηγαινοέρχονταν καθημερινά από την Καρδίτσα, και κάποιες από αυτές τις φορές πήγαινε στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της.

Μαρτυρίες από τους γείτονες στο χωριό λένε ότι ο δράστης αντιμετώπιζε από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και επανειλημμένα στο παρελθόν είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον πατέρα του.